Care e cel mai bun obicei pe care îl poți avea dimineața, înainte să te speli pe dinți. Vlad Ciurea: “Trebuie să-l activăm”



Potrivit medicului Vlad Ciurea, în fiecare zi ar trebui să bem aproximativ șapte sau opt pahare de apă. Organismul nostru are nevoie de multă hidratare în fiecare zi. Vlad Ciurea primește tot mai des întrebarea: „Ar trebui să beau apă înainte sau după ce mă spal pe dinți?”.

Citește și Medicul Vlad Ciurea, despre cât de periculoasă poate fi pâinea pentru organism: „Moleșește activitatea cerebrală”

Medicul a spus recent care e cel mai bun obicei pe care îl poate avea o persoană de dimineață, înainte să se spele pe dinți. Înainte de masă, e bine să bem pe stomacul gol un pahar de apă cu lămâie.

„Trebuie să bem apă de dimineață. Apa trebuie să fie plată și trebuie să bem apă, nu cafea.Primul lucru este apă pe stomacul gol. Apă plată, nu cu gheață, nu cu alte ingrediente, nu cu alte substanțe. Dacă vreți, apă cu lămâie. Se bea pe stomacul gol, la temperatura camerei, pentru că pătrunde în corp și umidifică tot…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema