Campanie de înjosire a fermierilor ieșiți în stradă: ”Au cerut motorină gratis”




În ultimele ore, am fost martorii unei tentative nefericite de discreditare a fermierilor români, un grup de oameni harnici și dedicați care au ieșit în stradă pentru a-și apăra drepturile și a atrage atenția asupra greutăților cu care se confruntă. Un episod recent a aruncat o umbră asupra mișcării lor, atunci când Digi 24 a prezentat o știre falsă, alimentând dezinformarea că fermierii ar fi cerut benzină gratis în stilul Venezuelei.

Clarificările aduse de un grup de lideri reprezentând fermierii au fost puse la dispoziția publicului de către Puterea.ro, dezvăluind că afirmațiile prezentate în știrea falsă nu corespund realității. Premierul Marcle Ciolacu, cu un ton ironic, a spus: „Ce, voi vreți motorină gratis precum în Venezuela?” Fermierii au subliniat că nu au cerut benzină gratuită, ci au solicitat recuperarea integrală a accizei, o cerere justificată și rezonabilă.

Făuritorii de hrană au fost înjosiți de…

Citeste continuarea pe www.puterea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Portret de candidat: Gabriela Firea

La rubrica „Portret de candidat” ne propunem să aducem în fața cetățenilor informații relevante despre cei mai importanți…