Calvarul prin care a trecut o femeie după ce și-a închiriat apartamentul prin Airbnb. Clientul și-a bătut joc de ea, apoi i-a promis o „recenzie bună”

Să vezi și să nu crezi! O proprietară de Airbnb a trecut prin spaima vieții ei, după ce ar fi fost abuzată de un străin. Femeia a decis să-și închirieze apartamentul prin cunoscuta aplicație, însă nu i-a trecut prin cap vreodată că se poate lovi de vreo situație periculoasă. Diego a fost primul ei client în „afacerea” nouă și ultimul, se pare. 

O femeie din Marea Britanie a trecut prin sperietura vieții ei. Și-a dorit să câștige câțiva bani în plus, așa că s-a gândit să-și închirieze apartamentul prin regim Airbnb. N-a stat mult pe gânduri și s-a înscris pe respectiva platformă, iar la scurt timp a avut și primul client: Diego! Nu avea de unde să știe că el va profita de bunătatea ei și că o va abuza sexual.

CITEȘTE ȘI: CEI MAI SCUMPI 50 DE METRI PĂTRAȚI SUNT ÎN CLUJ! PREȚ ENORM CERUT DE UN PROPRIETAR PE UN APARTAMENT. LOCUINȚELE SUNT CU 60% MAI SCUMPE DECÂT ÎN…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema