BREAKING `Țoale` de la Consiglieri, între pretențiile șefului DVMB către un afacerist pe care urma să îl `favorizeze`Directorul Direcției Regionale Vamale București, Paul Petrof, reținut 24 de ore pentru fapte de mare corupție, a fost arestat preventiv, în dosarul în care este cercetat alături de alți subalterni pentru fapte de luare de mită și abuz în serviciu.

Concret, acesta a pretins de la un afacerist plata unui avans pentru un apartament în sumă de 50.000 euro și produse de vestimentație de lux de la Consiglieri iar acesta din urmă ar fi promis că îi va da această sumă în legătură cu autorizațiile pe care le-a emis pentru societatea bărbatului, autorizații de antrepozitar fiscal și de expeditor înregistrat.

Totodată Petrof este acuzat de DNA de favorizarea făptuitorului pentru că ar fi divulgat documente judiciare unui bărbat cercetat penal. Mai precis, transmit surse judiciare autorului acestui material, ar fi vorba de o ordonanță dintr-un dosar penal în care cel pe care Petrof și un alt șef al Direcției vamale l-ar fi…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema