Bobi A Fost Deposedat De Titlul De Cel Mai Bătrân Câine Din Lume. Guinness World Records spune Că Nu știe Ce Vârstă Avea De Fapt Mastifful Portughez



În consecință, lui Bobi i-a fost retras titlul de cel mai bătrân câine, cu care intrase în Cartea Recordurilor în februarie 2023.

„Nu mai sunt dovezile necesare pentru a susține afirmația că Bobi este deținătorul recordului”, au transmis oficialii Guinness World Records.

Bobi, un câine din Portugalia, a fost declarat de Guinness World Records drept cel mai bătrân câine din istorie în februarie 2023. În octombrie 2023, Bobi a murit la vârsta de 31 de ani și 165 de zile.

La câteva zile după moartea sa, medicul veterinar Danny Chambers de la Colegiul Regal de Chirurgie Veterinară a sugerat că patrupedul nu ar fi putut trăi timp de trei decenii, mai precis 220 de ani canini.

Potrivit lui Danny Chambers, dar și mărturiei altor medici veterinari, fotografiile lui Bobi făcute în 1999 au indicat că labele lui erau de altă culoare decât cele ale câinelui care a murit în Portugalia anul trecut.

Un test genetic efectuat câinelui a stabilit că Bobi…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema