Bloomberg: Antreprenorul rus Rybolovlev a pierdut procesul cu Sotheby’s. Casa de licitații nu „umflă” artificial prețul operelor de artăMiliardarul a acuzat casa de licitații că ajută la umflarea prețurilor la operele de artă, transmite agenția.

Imagine de la o licitație. Foto: Arhiva Adevărul

Omul de afaceri rus Dmitri Rybolovlev a pierdut un proces împotriva casei de licitații Sotheby’s, pe care miliardarul a acuzat-o că a contribuit la umflarea prețurilor la operele de artă, a relatat agenția rusă de știri Bloomberg. După cum notează agenția, juriul a decis în favoarea Sotheby’s cu privire la toate punctele care au fost ridicate în procesul civil. Rybolovlev a acuzat casa de licitații că i-a ajutat pe comercianții de artă să umfle prețurile la obiectele de artă pe care miliardarul le-a achiziționat.

Potrivit Bloomberg, reclamantul a susținut că în decurs de mai bine de 10 ani a achiziționat 38 de opere de artă de la un dealer de artă pentru 2 miliarde de dolari. Rybolovlev crede că a plătit în plus cu peste 1 miliard de dolari și a cerut comerciantului de…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema