Beizadeaua drogata, Vlad Pascu, si familia sa au facut o „incercare josnica” de a pregati o reducere a pedepsei, acuza avocatul Adrian Cuculis


Vlad Pascu, autorul accidentului mortal din 2 Mai, impreuna cu familia acestuia au facut o „incercare josnica” de a obtine o reducere a posibilei pedepse, acuza avocatul unora dintre victime, Adrian Cuculis.

In spatele adresei de “mediere” care la prima vedere ar arata o “grija fata de victimele si persoanele vatamate ale acesei tragedii cauzate de Pascu”, se ascunde de fapt o incercare meschina si parsiva de a arata judecatorilor ca Pascu a incercat “diminuarea consecintelor infractiunii”.

A fost refuzata aceasta incercare de “mediere” de catre toti cei implicati in procedura si pe care ii reprezint, transmite avocatul Cuculis, citat de cotidianul Ziua de Constanta.

Conform portalului instantelor de judecata, Matei Vlad Pascu a contestat decizia Judecatoriei Mangalia, din 23 ianuarie 2024, prin care s-a constatat legalitatea si temeinicia arestarii preventive a tanarului bucurestean. Totodata, instanta a respins cererile formulate de aparatorul inculpatului de…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema