Bboy Nana, Puștiul-fenomen De La „Românii Au Talent”, Sezon 14. Mihai Bobonete I-a Dat Golden Buzz: „Sunt șocat De-a Dreptul! Tu Ai Văzut Ce A Făcut Băiatul ăsta?”



Bboy Nana a dezvoltat un stil de dans unic pe Pământ! Puștiul-fenomen susține că ceea ce face el nu este neaparat un talent, ci în spatele performance-ului lui se află foarte mult exercițiu. Micul dansator de la „Românii au talent” exersează între 5 și 8 ore pe zi. De asemenea, el a precizat că nu a urmat cursuri, ci a repetat foarte mult acasă, după ce i-a urmărit pe cei mai buni în domeniu.

Adolescentul spune că deși îi place ceea ce face, el și-ar dori să aibă mai mult timp pentru jocurile video. Dacă ar câștiga premiul cel mare de la „Românii au talent”, în valoare de 120.000 de euro, Bboy Nana spune că își va cumpăra jucării de ei.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

A venit pe scena show-ului de la PRO TV cu o trotinetă și un casetofon. Bboy Nana este din Taiwan și a fost pentru prima dată când a urcat pe o scenă în fața unui public atât de numeros. Nu știe limba română, astfel că i s-a tradus totul în casă.

„Sunt…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema