Banca Transilvania dă câte 200 de lei pe card oricărui client care face această cerere! Trebuie depusă până pe 7 martieBanca Transilvania are o nouă oferă prin care poți primi 200 de lei direct pe card. Banca spune că există câteva avantaje majore pentru care trebuie să optezi pentru un astfel de card.

Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru noul Star Forte. Primești nu mai puțin de 200 lei în puncte Star ca un cadou de bun venit, sau, dacă alegi varianta standard, vei beneficia de 10 lei în puncte Star la prima cumpărătură.

Cererile trebuie depuse până pe 29 februarie 2024, iar cardul trebuie să fie emis și activat până pe 7 martie 2024. Punctele îți vor fi creditate până pe 30 martie 2024, garantându-ți că beneficiile tale nu vor întârzia să apară.

Cardul Star Forte vine cu o serie de avantaje pentru a-ți face viața financiară mai ușoară. Ai posibilitatea de a beneficia de până la 18 rate fără dobândă și fără comisioane la comercianții parteneri, iar punctele Star se adună în peste 25.000 de magazine partenere, unde 1 punct este echivalent cu 1…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

discurs important în Parlamentul European

Preşedintele Klaus Iohannis se va adresa, miercuri, plenului Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, în cadrul dezbaterii…