Autostrada Făgăraș – Sibiu, gata la începutul anului 2028. Compania Națională de Administrare Rutieră a emis ordinele de începere pentru toate cele patru loturi

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat vineri că au fost emise ordinele de începere pentru faza de proiectare pentru ultimele două loturi ale autostrăzii Sibiu – Făgăraș, respectiv pentru cele din județul Sibiu. Astfel, potrivit declarației reprezentantului CNAIR, pe data de 26 februarie va începe proiectarea și pe tronsoanele 1 și 2 ale autostrăzii Sibiu – Făgăraș, parte a din A 13.

„Practic în acest moment pentru toate cele 4 tronsoane (68,04 km) a fost emis Ordin de Începere pentru fazele de proiectare, care vor avea o durată de 12 luni. Pentru tronsonul 3 faza de proiectare a început în data de 16 octombrie 2023, iar pentru tronsonul 4 proiectarea a început în data de 15 ianuarie 2024”, a precizat reprezentantul CNAIR.

Ulterior finalizării Proiectelor Tehnice se va intra în faza de execuție a lucrărilor pe toate cele 4 tronsoane, care va dura 36 de luni….

Citeste continuarea pe brasovmetropolitan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema