Atenționare de călătorie în Bulgaria. Ministerul Afacerilor Externe din România anunță că punctele de trecere a frontierei vor fi blocate din cauza protestelor fermierilor

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru Bulgaria, unde vor avea loc proteste ale agricultorilor, care vor determina restricţii de circulaţie, dar și blocarea unor puncte de frontieră. Astfel, în Bulgaria, în conformitate cu datele publicate de Asociaţia Naţională a Producătorilor de Cereale, se vor desfăşura acţiuni de protest, începând din 6 februarie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, prin blocarea drumurilor principale şi a punctelor de frontieră, transmite adevarul.ro.

În cazul frontierei comune cu România, sunt avute în vedere ca spaţii pentru proteste: Podul Dunării I (Giurgiu-Ruse), Podul Dunării II (Calafat-Vidin), localităţile Tutrakan, Silistra, Kardam şi Durankulak. Este prevăzută blocarea punctelor de trecere a frontierei corespondente acestora, precum PTF Giurgiu-Ruse, PTF Vidin-Calafat, PTF Silistra-Ostrov Călăraşi, PTF Kardam-Negru Vodă şi PTF Durankulak-Vama Veche.

De asemenea, producătorii…

Citeste continuarea pe www.brasov.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema