Atenție pensionari! Am aflat detalii importante despre plata pensiilor pe luna februarie. Casa de Pensii, anunț extrem de important



Pensionarii din România trebuie să știe ce se întâmplă cu plata pensiilor. Fie că încasează pensia pe card, sau prin poștă, este esențial să nu intre în panică.

Plata pensiilor pentru luna februarie a început deja, însă nu toți pensionarii au ajuns să primească banii. Nu sunt probleme însă, iar sumele majorate vor intra în contul lor.

Depinde în primul rând de modalitatea în care au ales să primească pensiile. Astfel, cei care așteaptă pensia pe card trebuie să știe că s-ar putea să fie nevoie de mai mult timp.

Astfel, dacă încasezi pensia pe card, banii ori intră pe 12 februarie, ori pe 13 februarie. Sunt și cazuri în care pensiile pot intra chiar pe 14 februarie, însă ceva mai rare.

Nu intrați însă în panică. Primiți pensiile majorate, chiar dacă poate fi vorba de mici întârzieri. Pensionarii care au optat însă pentru plata prin Poșta Română cel mai probabil au încasat deja banii.

Ce se întâmplă cu banii pentru pensii

Iar…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema