Anunț important oficial legat de cardurile de energie




Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru plata facturilor la încălzire și energie.

Anunț important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale! Românii care au beneficiat de ajutorul de încălzire de 1400 de lei anul trecut nu trebuie să își facă griji, deoarece sprijinul financiar va fi acordat și în acest an, fără a mai depune niciun act.

Anunț important legat de cardurile de energie

Această decizie a fost luată în contextul modificărilor legislative și a necesității de a proteja persoanele vulnerabile în fața creșterilor semnificative de prețuri, care au afectat accesul la resursele de încălzire.

Conform comunicatului oficial al ministerului, cei care au beneficiat de ajutorul de încălzire în toamna anului 2023, inclusiv cei care utilizează lemne pentru încălzire, vor…

Citeste continuarea pe www.puterea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cine va fi succesorul lui Putin?

Întrebarea cu privire la cine va deveni următorul preşedinte al Rusiei a devenit subiectul unei speculaţii intense, scrie…