ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Cel mai mare cutremur, cu magnitudine peste 9, a avut loc într-un an al Dragonului. ce ne aşteaptă de luni



ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Noile cicluri Feng Shui de 20 de ani fiecare încep în 2024 și continuă până în 2044, intensificând drama acelui an. Acești 20 de ani, guvernați de foc și numărul nouă, vor completa un ciclu complet de 180 de ani. Tot ceea ce este asociat cu vitalitatea, puterea și ușurința este foc.

În cultura chineză, numărul nouă este considerat de bun augur și reprezintă norocul de finalizare. Prin urmare, poti fi sigur că orice vei începe va fi terminat cu succes. Elementul foc este, de asemenea, legat de numărul nouă. Vara, căldura, căldura și soarele sunt toate aspectele focului, care reprezintă orice strălucitor și reflectorizant care emite lumină.

Pentru a activa acest număr, agata un tablou cu nouă dragoni, o imagine de bun augur cu nouă cai sau un acvariu cu nouă pești de aur.

Nouă fenixuri și nouă dragoni, așa cum se văd în Palatul Imperial al Orașului Interzis din Beijing, sunt, de asemenea, asociate cu numărul…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema