Andrei Caramitru: Comisia a propus un plan pentru biodiversitate pentru 2030/50, și în noiembrie 2023 a fost agreat. Și e CATASTROFAL, distrugător

Andrei Caramitru dă de pământ cu planurile Comisiei Europene cu privire la ecologie, mai exact planul pentru biodiversitate pentru 2030/2050. Reputatul analist consideră că acest plan este unul distrugător, catastrofal și în curând nu vom mai avea ce face dacă nu acționăm. Andrei Caramitru cataloghează acțiunile Comisiei Europene drept „NEBUNIE”.

Andrei Caramitru consideră că acest plan va duce la distrugerea Europei prin ecologie. Punctul său de vedere a fost formulat prin intermediul unei postări publicate pe o rețea de socializare. O redăm mai jos:

Distrugerea Europei prin „ecologie”. Comisia a propus un plan pentru biodiversitate pentru 2030/50, si in noiembrie 2023 a fost agreat. In curand daca nu facem ceva va fi obligatoriu. Și e CATASTROFAL, distrugător. Va spun mai jos țintele pe care le-au stabilit și impactul:

1) 20% din solul și coastele marine trebuie restaurate (adică aduse în stadiu natural). Fără agricultură sau orice drum,…

Citeste continuarea pe project-e.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema