ANALIZĂ la sânge! Cum au fost umiliți Viktor Orban, Emmanuel Macron sau Olaf Scholz de Giorgia Meloni sau Marine Le Pen



Un lucru este sigur după alegerile de duminică pentru Parlamentul European: nu toată lumea sărbătoreşte. Extrema dreaptă a avut o noapte bună, dar alţii nu prea. În timp ce dreapta a câştigat în forţă, verzii şi liberalii au avut o noapte grea. Iar preşedintele francez Emmanuel Macron a luat o asemenea bătaie, încât a dizolvat imediat parlamentul naţional şi a convocat noi alegeri, scrie POLITICO prezentând un ghid al celor care au sărit bucuroşi din pat, respectiv al celor care s-au trezit într-o realitate de coşmar.

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Curtea Supremă a SUA respinge cererea de “imunitate absolută” a fostului președinte, Donald Trump. Stabilește că acesta poate fi judecat, dar numai pentru actele făcute ca persoană privată, nu și pentru cele oficiale, în calitate de președinte. Instanțele penale vor stabili exact când a acționat Trump în calitate privată și îl vor putea judeca numai pentru aceste fapte.

“Natura puterii prezidențiale dă dreptul unui fost președinte la imunitate absolută de urmărire penală, pentru actele oficiale luate…

Masa e sănătoasă, dar rară

Masă Sănătoasă”: în doar o treime din cele 450 de școli din eșantion9% dintre școlile care oferă masa…