Ana Morodan, imagini șoc după vacanța din Bali: ”Am venit să-mi îngrop…”

Contesa Digitală a suprins pe toată lumea cu pozele pe care le-a urcat pe conturile de socializare, după procesul de vindecare din Bali.

articolul continua dupa recomandari

 

Cu ceva vreme în urmă, Ana Morodan a decis să dea România pe Bali pentru o perioadă nedeterminată. Așa că a petrecut inclusiv Revelionul în insula exotică din Asia. Vedeta s-a întors de curând în țară și a luat prin surprindere toată lumea cu postările pe care le-a urcat pe rețelele de socializare.

„Contesa digitală” a postat mai multe imagini dintr-un cimitir, îmbrăcată în haine negre și a explicat gestul. „Am venit să-mi îngrop trecutul”, a scris Ana Morodan, pe Instagram. Astăzi, pe Instagram, Ana Morodan a postat și un videoclip în care apare îmbrăcată în haine albe, spunând că s-a întors din Bali cu forțe proaspete.

 

În urmă cu ceva vreme, la Xtra Night Show, Ana Morodan declara: „O să stau în Bali pe perioadă nedeterminată. Mi-am propus iarna să stau…

Citeste continuarea pe antenastars.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

A plecat la 16 de ani de acasă, iar astăzi a ajuns să cânte pe cele mai importante scene ale lumii și să vorbească 7 limbi. Cristina Păsăroiu: „Mi-aduc aminte că doi ani după plecarea mea plângeam în fiecare zi de dorul părinților mei. Nu știam să gătesc, să mă îmbrac, să mă descurc. Am învățat încercând și făcând greșeli”

Soprana Cristina Păsăroiu a studiat la Conservatorul din Milano și la Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului din…