Amazon.com va concedia câteva sute de angajaţi în operaţiunile sale de streaming şi de studio / Ce schimbări se vor produce la abonamentele Prime Video



Amazon.com va concedia câteva sute de angajaţi în operaţiunile sale de streaming şi de studio, a anunţat compania într-o notă internă de miercuri, în timp ce companiile îşi extind şi în 2024 reducerile masive de locuri de muncă efectuate în ultimii doi ani, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Amazon Prime VideoFoto: Shutterstock

Personalul Prime Video şi Amazon MGM Studios din America care va fi concediat a fost informat miercuri şi cel din majoritatea altor regiuni până la sfârşitul săptămânii.

Gigantul comerţului cu amănuntul online a eliminat anul trecut peste 27.000 de locuri de muncă, ca parte a unui val de disponibilizări în sectorul american al tehnologiei, după ce industria s-a angajat puternic în timpul pandemiei.

”Am identificat oportunităţi de a reduce sau de a întrerupe investiţiile în anumite domenii în timp ce ne creştem investiţiile şi ne concentrăm asupra iniţiativelor de conţinut şi de produse care au cel mai…

Citeste continuarea pe economie.hotnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema