Alimentele care devin toxice când le punem în frigider! Mulţi români nu ştiau asta



Sunt mai multe alimente pe care oamenii le consumă fără să știe că ajung să fie toxice. Iată alimentele despre care probabil nu știai că devin toxice atunci când sunt refrigerate.

“Mulți oameni nu știu asta, dar există mai multe alimente care nu ar trebui să intre în frigider… și oamenii încă le consumă”, scrie yourtango.com.

Iată patru alimente despre care probabil nu știai că devin toxice atunci când sunt băgate în frigider:

1. Usturoi decojit

Nu cumpărați niciodată usturoi curățat și nu-l puneți la frigider. Începe să prindă mucegai foarte repede. Mucegaiul de usturoi a fost, de fapt, asociat cu cancerul, a avertizat dr. Jangda.

Dr. Jangda a recomandat să cumpărați usturoi proaspăt atunci când este posibil și să nu îl curățați până când sunteți gata să îl utilizați. 

2. Ceapa

Odată cu usturoiul, ceapa este adesea introdusă din greșeală în frigider de către consumatori. Fie că este vorba de o ceapă întreagă, sau…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema