Alexandru Rafila: Cei care dau autorizare stau într-o clădire care nu este autorizată. Clădirea de la Ministerul Sănătății, MAI, DSU, IGSU nu este autorizată


România are 279 de spitale care se află în grija autorităților locale. Dintre acestea, doar 59 au primit autorizație de funcționare, iar altele 57 nu sunt autorizate să funcționeze. Altele 97 au primit autorizare parțială. Există, deisgur, și unele clădiri foarte vechi care nu pot fi autorizate. Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a spus la Europa FM, în emisiunea „Piața Victoriei” de joi seara că „Cei care dau autorizare stau într-o clădire care nu este autorizată”.

Alexandru Rafila: „Clădirea în care ne desfășurăm noi activitatea în Ministerul Sănătății, dar și Ministerul de Interne, DSU, IGSU nu este autorizată”

Ioana Ene Dogioiu: Starea spitalelor este o discuție care tot revine: câte dintre spitalele din România au în acest moment aviz ISU de funcționare?

Alexandru Rafila: „Dumneavoastră știți că eu vorbesc liber, dar acum vreau să vă dau cifrele exacte ca să nu avem dubii. Din cele…

Citeste continuarea pe www.europafm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema