Alex a avut parte de o moarte cruntă la doar 19 ani. Tânărul și-a serbat ziua de naștere, apoi a decedat Alex a murit la 19 ani înecat



Comunitatea din Timișoara este în doliu după ce un eveniment tragic a zguduit orașul în această dimineață. Alex, un tânăr student originar din Republica Moldova, și-a găsit sfârșitul în apele reci ale râului Bega, la scurt timp după ce împlinise vârsta de 19 ani. Vestea a căzut ca un trăsnet peste prietenii și familia sa, care acum trebuie să se confrunte cu durerea pierderii sale premature.

Conform informațiilor disponibile, Alex petrecuse noaptea alături de prietenii săi, marcând un moment de bucurie care, din nefericire, s-a transformat într-o tragedie. În jurul orei patru dimineața, un apel disperat la numărul de urgență 112 a anunțat că un tânăr a fost observat căzând în apele Bega. Martorii, șocați, au relatat că, la scurt timp după incident, au auzit țipete de ajutor, dar condițiile de vizibilitate scăzută și apa extrem de rece au făcut imposibilă salvarea lui Alex în timp util.

Ce au…

Citeste continuarea pe redactia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema