Ai contract cu ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare? Probleme mari cu facturile pe luna ianuarie. Ce trebuie să știe urgent toți clienții



Românii care au contract cu Electrica Furnizare au primit un nou mesaj de la furnizorul de energie. Anunțul făcut de către companie are legătură cu facturile în luna ianuarie. În trecut și cei de la ENEL și mai ales cei de la Hidroelectrica au avut probleme de acest tip. Recent, cei de la ENGIE au avut aplicația blocată mai bine de zece zile.

Electrica Furnizare a anunțat, prin intermediul platformei myelectrica.ro că site-ul este supus unei serii de optimizări complexe ale sistemelor informatice. Compania spune că scopul optimizărilor este de a îmbunătăți serviciile de care clienții beneficiază.

Compania spune că, în perioada 1-31 ianuarie, clienții care vor să folosească platforma vor da de limită în accesarea anumitor funcționalități.

„Realizăm o serie de optimizări complexe ale sistemelor noastre informatice cu scopul îmbunătățirii serviciilor de care beneficiezi, motiv pentru care, între 1-31 ianuarie 2024, vor exista limitări în…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema