Ai contract cu ENEL, Hidroelectrica, sau E.ON? Poți plăti în plus la factura pentru luna ianuarie! La ce trebuie să se uite urgent toți clienții



Ai contract cu ENEL, Hidroelectrica sau E.ON România? Atunci ține cont de ultimul anunț pentru că riști să plătești mai mulți bani la factura pentru luna ianuarie. 

E.ON România vine cu un anunț extrem de important pentru clienții săi. Și dacă ai contract cu ENEL sau Hidroelectrica poți ține însă cont de el, având în vedere că regulile sunt similare.

E.ON România le reamintește clienților să compare facturile de regularizare și să fie atenți la consumul de energie. Pot exista variații, având în vedere că în perioada iernii consumul este mai mare.

De asemenea, E.ON România le recomandă clienților să transmită indexul la timp. Și clienții ENEL și ENGIE  sau Hidroelectrica ar fi bine să facă acest lucru pentru a evita situația în care factura primită să nu fie cea corectă.

Cine transmite indexul plătește fix cât a consumat. De cealaltă parte, cine contează pe estimările făcute de companie, s-ar putea să aibă mai devreme sau mai…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema