Ai contract cu DIGI RCS RDS pentru cablu, internet sau telefon mobil? Anunț de maximă importanță. Toți clienții trebuie să știe despre asta



DIGI RCS RDS își continuă expansiunea nu numai în România, ci și în Spania, țară unde a speriat puternic concurența. Gigantul a intrat pe piață cu prețuri foarte mici și servicii destul de bune. Foarte mulți clienți au optat să se mute aici, iar lucrurile au evoluat tot mai favorabil.

DIGI RCS RDS are ca obiectiv în țara noastră ocuparea locului 1 și pe zona de telefonie mobilă, unde momentan Orange este lider autoritar. Ambele companii tot vin cu oferte tentante, încercând să acapareze un număr cât mai mare de consumatori.

În acest context, DIGI RCS RDS a ținut să arate și cât de importantă este această compania pentru România și din punct de vedere financiar, mai exact pentru bugetul de stat.

În perioada ianuarie – decembrie 2023, Grupul DIGI a virat către buget suma de 1.1 miliarde lei, sumă ce reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului, se arată într-un comunicat de…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema