Ai cont la banca BCR? Ce trebuie să facă absolut toți clienții chiar azi pentru a nu-și pierde accesul la banii de pe card. Este valabil și pentru alte bănci



Ești client BCR? Află de ultimul anunț extrem de important din partea băncii. De asemenea, verifică dacă nu cumva ești și tu vizat de o astfel de situație.

BCR vine cu o recomandare extrem de importantă pentru clienții săi. Dacă și tu ești într-o astfel de situație, verifică bine informațiile, pentru că s-ar putea să ai probleme.

BCR le recomandă clienților să își securizeze bine conturile bancare. Tentativele de fraudă s-au intensificat, iar pericolul e unul imens. Astfel, este bine să știm cum să fim în siguranță.

În primul rând parola trebuie să fie una puternică. Este bine ca aceasta să conțină mai multe combinații de litere, simboluri, dar și cifre, pentru a fi dificil de descifrat.

BCR, anunț extrem de important pentru clienți

De asemenea, BCR le recomandă clienților să nu salveze niciodată datele de acces în browser când se loghează în contul George, pus la dispoziție de bancă.

Și aici există riscuri. Totodată, banca mai are…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema