Ai asigurare auto RCA sau CASCO la această companie? Este cea mai bună veste. Se dau banii înapoi cliențilorAi asigurare auto RCA la această companie? Și mai ales CASCO? Se știe că sunt multe probleme cu dosarele de daună și că unii asiguratori refuză să plătească reparațiile celor care au plătit, iar timpii de așteptare sunt enormi.

Eu bine, OMNIASIG Vienna Insurance Group susține că face exact opusul și practic returnează banii înapoi clienților. Mai exact, dacă aceștia au probleme, își pot folosi CASCO și lucurile se rezolva foarte repede.

OMNIASIG anunță că în anul 2023, timpul mediu de plată a unui dosar de daună CASCO a fost de doar 4 zile, de la data primirii ultimului document necesar dosarului.

Timpul mediu de realizare a constatării sau a reconstatării a fost de doar 1 zi. Aceste termene reduse de plată sunt posibile datorită eficienței procesului de gestionare a daunelor, proces care are la bază o echipă de profesioniști extrem de bine pregătiți, care utilizează în mod optim tehnologia și inovația și urmăresc constant un nivel cât…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema