Aeroportul Braşov a trecut la programul prelungit de 16 ore. Numărul de zboruri a rămas acelașiAeroportul Braşov a trecut, începând de luni, la un program de 16 ore, în intervalul 7.00 şi 23.00, perioada în care pot fi operate zboruri fiind extinsă cu 4 ore, păstrându-se însă numărul de zboruri de la sfârşitul anului trecut.

Directorul interimar la Aeroportului Braşov, Constantin Albu, a precizat că, în prezent, cursele regulate – în număr de cinci – sunt operate între orele 11.25 şi 14.30, de compania Wizz Air, pe destinaţiile Londra (3) şi Dorthmund (2).

În restul intervalului de timp, de pe aeroportul braşovean pot avea loc zboruri de aviaţie generale, care pot fi anunţate cu cel puţin 48 de ore înainte, însă, în prezent, nu există nicio solicitare pentru vreo cursă charter, de genul celor programate în perioadele de vacanţe.

Totodată, odată cu prelungirea programului, conducerea aeroportului a reuşit să completeze şi personalul necesar cu pompieri, agenţi de salvare şi şoferi, precum şi cu agenţi pentru…

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

O tinichea de coada calului

Nimic mai hidos decât să legi o tinichea de coada unui patruped. Așa bestial se batjocoreau pe vremuri…