Adio Netflix! DIGI RCS RDS vine cu o opțiune similară la doar 3 lei! Mii de filme din trending sunt accesibile aproape gratis



Netflix a tot venit cu schimbări în ultima perioadă, cu rolul de a-și crește încasările și numărul de abonați. În pandemie, compania atinsese un nivel record, dar apoi interesul pentru platformă a tot scăzut. Au apărut și critici legate de producțiile pe care le promovează intens, iar asta i-a determinat pe mulți să opteze și pentru alte variante.

DIGI RCS RDS vine cu o serie de oferte destul de tentante, care sunt mult mai ieftine comparativ cu Netflix. De exemplu, pasionații de filme și seriale pot alege extraopțiunea MAXPAK pentru doar 15 lei pe lună. Iar dacă vă abonați în timpul vreunei campanii promoționale, suma scade considerabil.

MAXPACK cuprinde pe lângă cele 5 canale de filme care pot fi văzute la TV, HBO 1, 2 și 3 și Cinemax 1 și 2 și platforma HBO Max, care are mii de filme și seriale de top cum ar fi True Detective, Friends, Big Bang Theory sau celebrul Barbie, Aquaman sau seria Hunger Games.

Netflix are concurență mult mai…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema