Acuzații de malpraxis la Euromaterna: o femeie era să-și piardă copilul, la câteva zile de la naștere, din cauza unei infecții dezvoltate în timpul internării


O femeie din Medgidia acuză spitalul Euromaterna de malpraxis, după ce era să-și piardă copilul la câteva zile după naștere, din cauza unei infecții. Potrivit reclamantei, copilul nou-născut a dobândit infecția în timp ce era internat la Terapie Intensivă, întrucât după naștere nu s-a depistat nicio bacterie. Acum femeia cere să i se facă dreptate.

Iulia Cătălina Carabasu, din Medgidia, de profesie medic, a născut prin cezariană, în luna august a anului trecut, la spitalul Euromaterna din Constanța. Nașterea a fost prematură, la 36 de săptămâni, din cauza unor complicații.

La 12 zile de viață, timp în care fetița nou-născută a fost internată la Terapie Intensivă, starea clinică a acesteia a fost una bună din punct de vedere clinic, așa cum reiese din biletul de ieșire.

Nou-născutei i-a fost montat un cateter venos ombilical pentru administrarea tratamentului medicamentos necesar, iar cele două au plecat acasă. Dar,…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema