Accident CUMPLIT în munți. Ce a pățit o femeie în timp ce împrăștia cenușa tatălui său într-un parc natural din Țara Galilor



O femeie a rămas blocată pe marginea unei râpe timp de mai multe ore după ce a alunecat în timp ce împrăștia cenușa tatălui său pe unul dintre cei mai înalți munți din Țara Galilor.

În Munții Tryfan din Parcul Național Snowdonia, asistenta medicală Kitty Harrison a alunecat în timp ce împrăștia cenușa tatălui său. Femeia în vârstă de treizeci și două de ani a reușit să se sprijine pe marginea îngustă a unei râpe. A durat peste trei ore până când a fost găsită și încă trei ore până când a fost salvată.

„Treci de la speranță la teamă că nimeni nu te va găsi. Odată cu trecerea timpului, am început să tremur de frig, nu puteam mișca niciun mușchi, picioarele îmi tremurau. Am crezut că voi cădea înainte de a mă găsi cineva”, a povestit femeia, conform The Guardian.

Femeia a fost salvată după ce a fost localizată cu ajutorul elicopterului Pazei de coastă și a GPS-ului pe telefonul ei mobil. Din cauza…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema