Zonele în care coada ajunge la 5 km. Care sunt rutele ocolitoare


Joi, 29 Decembrie 2022, ora 14:16

524 citiri

Traficul rutier este intens joi, 29 decembrie, începând cu ora 13.00 pe DN 1 Ploiești-Brașov, în stațiunea Comarnic, unde pe sensul de mers către Brașov este formată o coloană de autovehicule în mișcare, de aproximativ 2 kilometri, potrivit Centrului InfoTrafic al Poliției Române.

Pe același sens de mers se circulă îngreunat și în stațiunea Bușteni, unde coloana de vehicule este de 1 kilometru.

Se mai circulă în condiții de aglomerație și între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre Brașov către Ploiești, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, de circa 5 kilometri.

“Ne așteptăm ca valorile de trafic să crească în perioada următoare, motiv pentru care le recomandăm conducătorilor auto să acorde atenție tuturor manevrelor pe care le efectuează, să păstreze o distanță corespunzătoare în mers, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care sunt prezenți la fața locului pentru fluidizare, să dea dovadă de respect față de ceilalți participanți la trafic și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate.

Îi sfătuim de asemenea să ia în considerare și folosirea rutelor alternative, calculând timpul destinației cu ajutorul aplicațiilor de telefon, respectiv:

  • DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești;
  • DN 73 Râșnov – Bran – Câmpulung – Pitești;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulația se desfășoară în condiții de fluență”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Uzbekistan: 18 copii au murit după ce au consumat un sirop pentru răceala și gripă produs în India

Urmatoarea stire

O româncă și-a parcat mașina pe linia de tramvai pentru că întârzia la programarea de la gene. Ce au transmis oamenii legii

Stiri pe aceeasi tema