Zodia care primește tot ce își dorește. Luna Nouă aduce mari surprize. Camelia Pătrășcanu, previziuni compelte


Camelia Pătrășcanu anunță perioade benefice pentru foarte multe zodii. Unii nativi se bucură de realizări pe plan personal, dar și profesional, în timp ce alții au șansa de a pleca într-o călătorie.

Camelia Pătrășcanu spune că nativii din zodia Săgetător se descurcă de minte în perioada următoare. Cunosc oameni noi și în sfârșit sunt invitați să împărtășească cu alții o mare parte din cunoștințele lor, lucru care le convine.

”Aspectele de astăzi aduc și în cazul lor relații sociale bune, contacte bune, poate chiar cu persoane noi sau tinere. Sunt invitați să vorbească și e bine să spună ce au de spus și ce ştiu”, spune astrologul.

Vărsătorii ar putea pleca într-o vacanță. Nativii acestei zodii vor putea primi o invitație surpriză care le va prinde bine. Recomandat ar fi să nu stea prea mult pe gânduri. ”Discuții legate de viziune, de viitor, efectele unor lucruri pe care le fac în acest moment, dar poate să fie și o invitație la un drum lung și special, cu întâlniri frumoase”, adaugă Camelia Pătrășcanu.

Zodia norocoasă pe toate planurile

Nativii din zodia Pești pot spune că sunt cei mai norocoși. Luna Nou le aduce belșug, în special din partea familiei și nu numai. Cât despre partea emoțională, cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să își ia timp pentru ca cântări anumite aspecte înainte de a lua o decizie importantă.

Ziua este aducătoare de belșug și spor care vine în mod neașteptat prin familie sau susținători. O zi care pune accent pe relații, pentru că suntem pe efectul Lunii noi în zona relațiilor, dar ne cere în același timp să ne știm drepturile, să ni le apărăm”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Capricornii sunt și ei puși în fața unor situații dificile. Au de luat decizii importante pe care trebuie să le argumenteze.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Explicatia de tot rasul pe care le-a dat-o politistilor un tanar prins

Urmatoarea stire

Biserica a aprobat noile reguli de spovedanie după cazul Visarion Alexa

Stiri pe aceeasi tema