Zodia care primește protecție divină. Toate dorințele i se pot împlini. Horoscop rune Mihai VoropchieviciMihai Voropchievici spune că o singură zodie este protejată de divinitate în perioada următoare. De cealaltă parte, alți nativi primesc un sfat important din partea runelor. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarele zile. Vin provocări mari, incertitudini, beneficii și nu numai.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, pentru Lei vine o perioadă de schimbare a atitudinii. Nativii acestei zodii vor să fie ascultați, însă acest lucru poate fi realizat doar dacă ei sunt deciși să schimbe tactica.

”Leu trebuie să abordeze altfel problemele care îl interesează. Pune mâna pe bici și dresează-i pe cei care nu te ascultă. Cu alte cuvinte, nu mai accepta să fii tu dresat, schimbă tactica, fii tu dresorul”, a spus numerologul.

Fecioarele sunt norocoasele săptămânii. Cei născuți sub acest semn zodiacal beneficiază de protecție divină din partea runelor. Astfel, tot ce își doresc să facă poate fi realizabil. De asemenea, Fecioarele sunt protejate și de forțele malefice.

Fecioarele primesc protecție divină în următoarea perioadă

”Fecioara e în protecție totală toată pentru săptămâna viitoare în fața tuturor forțelor malefice care o înconjoară”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Balanță, runele aduc un sfat. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să lase toate grijile deoparte și să nu mai stea cu gândul în trecut. Îi așteaptă surprize plăcute în perioada următoare și ar fi păcat să le rateze doar pentru că stau cu gândul în anumite direcții.

De asemenea, nu ar strica și o doză de optimism în cazul lor, pentru că astrele oricum le aduc momente cât se poate de frumoase.

”Pentru Balanță, un sfat bun: lăsați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, dar totodată lăsați și necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. Ceva îmbucurător va apărea”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

America Express, 22 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, întâlnire neașteptată în cursă. Cine i-a ajutat la probă

Urmatoarea stire

Țările din sud-vestul Europei se confruntă cu riscul de secetă. În Franța, nu au mai căzut precipitații însemnate de 31 de zile. În Spania au fost impuse restricții la folosirea apei, iar în Veneția gondolele nu mai pot naviga.

Stiri pe aceeasi tema