Zodia care pierde mulți bani. Are nevoie de liniște. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi


Sunt zodii care nu se uită deloc la bani, iar în curând vor realiza că pierderile financiare au întrecut cu mult câștigurile. Alți nativi în schimb au șansa în sfârșit să își revină după o perioadă tumultoasă, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Pentru nativii din zodia Balanță vine o perioadă cât se poate de benefică. În sfârșit, după o perioadă întunecată, cei născuți sub acest semn zodiacal vor găsi echilibrul mult dorit.

Atenție însă la alegerile care vor urma. Nativii acestei zodii trebuie să se gândească de două ori și să își calculeze fiecare mișcare pentru a nu ieși în pierdere.

”Și Balanțele ies dintr-un culoar mai umbros, mai întunecat, mai tulbure, în care au fost în ultima perioadă, recapătă energia, echilibrul, trebuie să se ocupe de probleme de ordin juridic, legal, trebuie să facă schimbări, pentru că Universul nu stă în loc să aștepte Balanțele să se hotărască și în perioada următoare este vorba despre a-și calcula pierderile și a merge mai departe în problemele care știu ele mai bine că ard”, spune astrologul.

Zodia care are nevoie de liniște

Scorpionii resimt o mare presiune. Cei născuți sub acest semn zodiacal se află în criză de timp și au nevoie de puțină liniște. Cheltuie foarte mulți bani și îi ajută și pe ceilalți, însă asta nu le va aduce prea multe beneficii.

Au nevoie de timp pentru a-și calcula mai bine deciziile și pentru a fi mai chibzuiți.

Scorpionul are ceva presiune în perioada următoare. Există o criză de timp. Este foarte bine pentru cei care pleacă într-un concediu sau într-o vacanță sau se îndepărtează de tumult. În mijlocul evenimentelor își atrag tot felul de situații care îi stresează.

Scorpionii cu dare de mână sau care au bani deleagă, plătesc de leagă pe alți pentru a le face lucrurile. Ei caută timp pentru ei și caută liniște să ia cele mai bune decizii”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

România – Bosnia se joacă luni, de la 21:45. Ultima în grupă, naționala lui Iordănescu este în acest moment retrogradată, lângă Feroe și Luxemburg!

Urmatoarea stire

Marius Copil a câștigat duelul românesc cu Nicholas David Ionel, în calificări la Tel Aviv

Stiri pe aceeasi tema