Ziua 696 Rușii spun că e normal să mineze cea mai mare centrală nucleară a Europei. Zelenski îl invită pe Trump la Kiev, cu o condițieFoto: Facebook/Volodimir Zelenski

Ziua 696 de război a debutat cu noi atacuri puternice ale rușilor în mai multe regiuni ale Ucrainei. A fost bombardat orașul Kupiansk din regiunea Harkov, iar o casă a fost avariată. Pe acoperișul clădirii a fost descoperit un proiectil care nu a explodat.

Forțele ruse au bombardat de nouă ori regiunea Sumî și au avut loc numeroase explozii. Orașul Krasnopillia și zonele învecinate au suferit cele mai intense atacuri, cu 13 explozii.

În jurul centralei nucleare ucrainene Zaporojie au fost plantate din nou mine. Acestea se află “într-o zonă interzisă angajaţilor care fac să funcţioneze centrala”, între gardurile interioare şi exterioare ale instalaţiei, potrivit AIEA. Moscova a răspuns printr-un diplomat, susținând că e absolut normal să planteze mine la Zaporojie și susține că asta nu pune în pericol decât „șobolanii, ciorile și sabotorii”.

În ceea ce privește atacurile tot mai numeroase ale ucrainenilor…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema