Ziarul SF Politic cu știri politice bengoase și indigestePagina de CONFLICTUALIZĂRI POLITICE – America nu reuşeşte să prindă Iranul pe picior greşit. Africa de Sud are o problemă cu frigul. Un val tzunami acoperă Australia. China ocupă Japonia. Europa se zbate în degringoladă, periferiile se revoltă. Mafia siciliană este decimată de Yakuza într-un raid fulger. Cămătarii de Lipscani sunt linşaţi într-o noapte de grupările Dragonului Roşu. India este invadată de Pakistan. PDL-ul se dizolvă datorită unor lupte interne. PSD-ul este fragmentat în trei mari gupări politice. Guvernul lui Becali este arestat de hunta revoluţionară.

Pagina de POLITICI NEBUNELE – Statuia lui Ion Iliescu este vandalizată. Nova USLA îi execută sumar pe toţi trădătorii patriei din ultima mie de ani. La Berlin se fac dezvăluiri zdrobitoare despre finanţatorii lui Hitler. În Forumul Realităţii, Bufnilul blogăreşte disperat în timp ce toată lumea îl înjură cu năduf. Trei Meduze zdrenţuite îşi iau zborul către planeta Marte că să înființeze acolo o enclavă PSD. Phoenix face o cântare de zile mari exact în clipa în care tancurile chinezeşti atacă dezlănţuite o baterie de puşcaşi marini aflaţi baricadaţi într-o cazarmă din Pipera. Bineînțeles, nu Gheorghe Pipera!

Pagina de STRATEGII PERVERSE – Europa se aşează la masa negocierilor cu Rusia şi promite să renunţe la toate ţările estice, chestie pe care o ştiau încă de la bun început cei care trebuiau să ştie. Conductele de petrol sunt atacate de mujahedinii care ascultă manele în draci la gramofon. Oana Zăvoranu invocă fantoma lui Vadim. Miluţ propune un plan bombastic de salvare naţională. Prigoană este propus preşedintele Republicii Bucureşti. Se zvoneşte că Miloşevici va fi resuscitat, aidoma Ceauşescu. Minierii din Lupeni ajung aproape de Bucureşti dar sunt spulberaţi de brigăzile lui Che. Fidel Castro îi trimite o scrisoare lui Mao iar la Chişinău se înfiinţează o celulă secretă sandinistă. OK, acum se pune problema, până la urmă, noi românii, ce avem de făcut în astfel de momente de criză?

Pagina de PROFEȚII POLITURCE – Tăriceanu îl zdrobeşte pe Băse la alegerile prezidenţiale din 2098. CTP borăşte pe întreaga Românie în anul 4532. Gheorghe Flutur scoate aviara din diplomat şi bagă fitile pe Dâmboviţa prin 2396. KGB-iştii le-o dau la gioale CIA-iştilor la o miuţă arbitrată de Hagi în Cişmigiu în anul de grație 5099.

Pagina de ASTROFIZICĂ POLITICĂ – Asteroidul ne chifteşte meserie. Ciclonu Gina mătură ruinele Bucureştiului. Tăriceanu îl salvează pe Băse de la înec. Un vârtej electromagnetic scurtcircuitează Forumul Realităţii şi nişte clone digitale ţâşnesc aievea în crunta realitate. Luna se lichefiază sub presiunea câmpurilor magnetice de la labotatoru’ din Los Angeles. Femeile de serviciu atacă Parlamentul. Hrebe e arestat de un grup de revoluţionari spanioli care tocmai au şters-o nemţeşte din peninsula iberică vrând să scape de franchişti. Maoiştii potocalii din Anvers dau cu subsemnatul într-o tabără militară din Bengali. La Buzău se vede deja Oceanu’ Indian. Pinalti trece cu bărcuţa spre Cairo. Un delfin scoate mistria şi răcneşte ca un apucat că loja aia maro e numai a lui aşa că naufragiaţii îşi caută alte locuri de andocare. Trece Olandezu Zburător. ONU trimite o misiune de observatori care cad în mrejele fetelor de la Apaca. Secretarul de Partid al Sectorului 5 devine Primarul Primăriei 5. Trei europarlamentari jefuiesc Magazinu Victoria. Soarele apune iar ciobanii se întreabă cine o să iasă preş la alegeri. E noapte. Apoi, din Neant se aude: Dorele?

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO. Monumentele uitate ale satului Baia Craiului, înghițit de apele Lacului Cinciș

Urmatoarea stire

Prinși la volan băuți, drogați și fără permis

Stiri pe aceeasi tema