Zendaya a postat un nou trailer pentru filmul „Challengers”.Zendaya a postat un al doilea trailer pentru filmul „Challengers” pe contul său de Instagram.În videoclip, sunt prezentate detalii despre originea triunghiului amoros dintre Tashi Duncan (Zendaya), Art (Mike Faist) și Patrick (Josh O’Connor).Filmul va avea premiera pe 26 aprilie.

A apărut un nou trailer pentru povestea de dragoste înflăcărată a cărei protagonistă este Zendaya. Noul trailer pentru filmul „Challengers” oferă încă o perspectivă în legătură cu scandalosului triunghi amoros dintre actorii Zendaya, Mike Faist, și Josh O’Connor.

Trio-ul se arată în posturi provocatoare, având-o în lumina reflectoarelor pe Tashi Duncan (Zendaya), o minune a tenisului care devine antrenoare după o accidentare devastatoare care i-a pus capăt carierei. Ea este căsătorită cu un campion de Grand Slam pe nume Art (Mike Faist), care trece printr-o de înfrângeri în carieră. Tashi încearcă să găsească o soluție pentru această situație, dar reușește…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema