Zelenski va discuta marţi cu directorul general al FMI, Kristalina Georgieva / Fondul ar putea oferi Ucrainei un ajutor de urgenţă de 1,4 miliarde de dolari

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, va discuta marţi cu directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, au declarat pentru Reuters două surse, scrie news.ro.

Volodimir ZelenskiFoto: Handout / AFP / Profimedia

Consiliul de administraţie al FMI a discutat un plan care ar putea oferi Ucrainei un ajutor de urgenţă de 1,4 miliarde de dolari prin intermediul instrumentului de finanţare rapidă al FMI.

Oficialii ucraineni au declarat că urmăresc un program al FMI în valoare de 15-20 de miliarde de dolari, deşi o sumă atât de mare este considerată puţin probabilă pentru a obţine aprobarea FMI.

În cadrul unei sesiuni informale de luni, Consiliul de administraţie al FMI a discutat un plan care ar putea oferi Ucrainei un ajutor de urgenţă de 1,4 miliarde de dolari prin intermediul instrumentului de finanţare rapidă al FMI.

Citeste continuarea pe www.hotnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A început raţionalizarea în Europa Vestică! Duş în doi, temperatura camerei maxim 19 grade Celsius, dietă cu insecte, curent electric doar câteva ore pe zi

Urmatoarea stire

Premiile Emmy 2022. Serialul “Succession”, produs de HBO, marele câştigător. LISTA completă

Stiri pe aceeasi tema