Zelenski s-a întâlnit cu liderii militari pentru a discuta despre un plan de „eliberare” 

FOTO – Hepta
  • Zelenski s-a întâlnit vineri cu comandanţi militari pentru a discuta cu privire la un ,,plan de eliberare” a teritoriului ucrainean ocupat de ruşi.
  • Zelenski a indicat într-un mesaj postat pe Telegram că el şi comandanţi militari au discutat şi despre furnizările de arme pentru forţele armate ale ţării.
  • Preşedintele ucrainean a declarat că nu va negocia cu Rusia atât timp cât Vladimir Putin se află la putere, la scurt timp după ce liderul rus a cerut Ucrainei să depună armele.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a întâlnit vineri cu comandanţi militari pentru a discuta cu privire la un ,,plan de eliberare” a teritoriului ucrainean ocupat de ruşi, scrie Reuters.

Zelenski a indicat într-un mesaj postat pe Telegram că el şi comandanţi militari au discutat şi despre furnizările de arme pentru forţele armate ale ţării, precum şi despre posibile planuri ale Rusiei în urma invaziei sale în Ucraina.

Preşedintele ucrainean a declarat că nu va negocia cu Rusia atât timp cât Vladimir Putin se află la putere, la scurt timp după ce liderul rus a cerut Ucrainei să depună armele.

Anterior, în cadrul unei ceremonii la Kremlin, Putin a oficializat anexarea a patru regiuni ale Ucrainei -Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie – pe care armata rusă le controlează parţial şi în timp ce se confruntă cu o contraofensivă ucraineană.

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Rusia s-a apropiat de România cu 1.000 de km după anexarea celor 4 regiuni. Care vor fi urmările pe viitor

Urmatoarea stire

Sebastian Burduja, numit oficial ministru interimar al Educației / Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Stiri pe aceeasi tema

LIVE-TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 240. Desfăşurarea de forţe ruso-belaruse este o tactică de distragere a atenţiei, declară Ministerul britanic al Apărării / Dmytro Kuleba, discuţie cu Yair Lapid despre nevoia Ucrainei de sisteme şi tehnologii de apărare antiaeriană şi antirachetă / Ucrainenii, îndemnaţi din nou să fie atenţi la consumul de energie electrică

UPDATE 12:05 Guvernatorii regionali ucraineni îi îndeamnă din nou pe locuitori să fie atenţi la consumul de energie…