[ditty id=108033]

Zeci de studenţi clujeni, amendaţi de poliţie pentru o horă în curtea căminului. Amenda a venit târziu dar sigur: peste jumătate de an


Un grup numeros de studenți cazat în Complexul din Mărăști, de pe strada Fabricii de Zahăr 58 din Cluj, au pus la încercare vigilenţa poliţiştilor incoruptibili din oraş: au dansat o horă în curte, noaptea, la ora 23.55.

Viitorii medici, profesori sau chiar poliţişti nu au avut o petrecere zgomotoasă cu lăutari, scenă montată în stradă şi maşini cu difuzoarele la maxim ci, pentru un moment de bucurie după studiu, 23 studeţi s-au prins în dans în jurul unei boxe conectate la un telefon mobil + relatează Ştirile de Cluj.

Oamenii legii s-au arătat fermi împotriva boxei din jurul horei studenţeşti iar amenzile i-au căutat acasă pe „delicvenţii” universitari: nu avertisment, ci 500 lei, probabil mai mult decât anumite burse din partea statului român este sancţiunea pe care va trebui să o plătească fiecare.

Amenzile au venit după jumătate de an

”Am primit ieri amenda asta acasă si voiam să știu dacă a mai primit și altcineva. Se referă la vara trecută când am făcut hora în curte”, a relatat unul dintre studenţii amendaţi, citat de publicaţia locală.

Pe amendă, polițistul a descris că studenții au ieșit în curte cu o boxă conectată la un telefon și au ascultat muzică, iar 23 s-au prins într-o horă, ceea ce i-a deranjat pe vecini.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Primăria Tulcea: Bazinul didactic de înot este funcțional, deschis publicului

Urmatoarea stire

Cea mai transmisibilă subvariantă Omicron face prăpăd: tot ce se ştie despre noua variantă XBB.1.5

Stiri pe aceeasi tema