Zbor memorabil pentru o româncă însărcinată, care a născut în avion. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgențăA fost un zbor cu mari emoții pentru o româncă însărcinată, care a născut în avion, printre nori. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență.

Zbor memorabil pentru o româncă însărcinată, care a născut în avion. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență

O româncă însărcinată a zburat din Marea Britanie, cu destinaţia Bucureşti, dar nu se aștepta chiar la ce avea să urmze. Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe un aeroport din Praga, dar asta după ce femeia a dat naștere copilului ei în zbor, când era la bordul avionului, transmite vineri DPA care citează agenţia cehă CTK. A născut un băiețel de 2,75 kilograme, perfect sănătos. De altfel, și el, și mama sunt bine și au fost transportaţi la o clinică din Praga.

„La ora 01:14, aeroportul din Praga a fost informat că un zbor din Regatul Unit către România a fost deviat din cauza unei naşteri. Aproximativ 12 minute mai târziu s-a aflat că atât mama, cât şi nou-născutul se simţeau bine”, a spus Michal Prochazka, de la serviciul medical al aeroportului.

„Mă bucur că mama şi copilul sunt bine şi le doresc multă sănătate”, a scris directorul aeroportului, Jiri Pos, pe contul de Twitter.

De ce nu trebuie să porți niciodată pantaloni scurți în avion. Ce spun însoțitorii de bord

Tommy Cimato provine din Arizona și lucrează ca însoțitor de zbor. El a decis să facă un bine și a împărtășit cu urmăritorii lui de pe TikTok un sfat pentru pasageri pe care îl consideră util.

„Nu purtați sau măcar încercați să nu purtați pantaloni scurți într-un avion. E același lucru ca și cu un geam. Nu știi niciodată cât de curat este, așa că dacă ai pantaloni lungi, vei lua mai puțini microbi”, a spus el.

O alternativă bună sunt blugii și a mai oferit și alte sfaturi.

„Nu atingeți niciodată butonul de tras apa cu mâinile goale. Este insalubru și destul de scârbos, așa că atunci când tragi apa folosește un șervețel sau hârtia igienică pe care o găsești acolo”, a spus el.

„Nu adormi și nu îți sprijini capul pe geam. Nu ești singura persoană care face asta și nu știi câți oameni sau copii și-au pus mâinile sau alte lucruri pe fereastră”, a mai spus el.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Kera Calița: ”Dacă ceea ce ai făcut, fiecare fel de mâncare, în care ai văzut cerul cu stele și le-ai pregătit cu arome, cu gust și cu credința că va avea așa o plăcere cel care va mânca, atunci ești mulțumit”

Urmatoarea stire

O urare numai pentru Unii

Stiri pe aceeasi tema