YouTube se schimbă complet! Iată noul design – Geeki

Populara platformă video YouTube continuă să primească modificări semnificative de design pentru versiunea sa mobilă și web. Noul design care afectează pagina video va face ca interfața să pară mult mai elegantă și utilă. Redimensionarea ferestrelor în formă rotunjita și „Modul ambianță” atrag atenția.

Pagina video YouTube trece la design rotunjit

YouTube în ultimele săptămâni; A trecut prin diferite modificări de design pentru Android , iOS și versiunea web. Platforma, care a actualizat anterior secțiunea Shorts, și-a revizuit acum pagina video. În noul design, vedem că ferestrele sunt modelate pentru a fi rotunjite, butoanele de like/dislike sunt combinate, iar comentariile vin în prim-plan.

Conform noului design al paginii YouTube, numele canalului va fi acum plasat între titlul videoclipului și butoanele interacționabile, cum ar fi like/nlike. Chiar sub butoanele de glisare, cel mai popular comentariu va fi evidențiat.

Noul design al paginii video, despre care se spune că va fi distribuit pentru Android, iOS și web , atrage atenția și asupra caracteristicii „Mod ambianță”. Datorită acestui mod, culorile generale ale videoclipului domină designul paginii de start și se obține o interfață mult mai elegantă.

YouTube se schimbă complet! Iată noul design

Butoanele de pilule reproiectate au, de asemenea, propria lor culoare de fundal, indiferent de modul deschis sau întunecat. YouTube subliniază că butoanele vor fi mult mai elegante și mai utile în acest fel. Noul design face, de asemenea, partea de descriere a videoclipului mult mai evidentă.

Pagina video, concepută de la zero de YouTube, este acum distribuită la nivel global. Dacă nu ați văzut noul design în aplicația mobilă sau versiunea web, o actualizare va fi distribuită în câteva zile.

Citeste continuarea pe geeki.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Hidroelectrica a ajuns să refuze clienți non-casnici care solicită să li se furnizeze energie electrică: “N-avem!”

Urmatoarea stire

Alexandru Arşinel este internat în spital pe secția ATI. Care este starea de sănătate a actorului și ce au declarat medicii

Stiri pe aceeasi tema