Yassine Bahassa l-a impresionat pe Florin Bratu în FC U CraiovaFlorin Bratu l-a remarcat pe Yassine Bahassa (30 de ani) în meciul câștigat de FCSB în fața lui FC U Craiova cu 2-0.

Vicecampioana României este pe loc de play-off, după ce a învins-o pe FC U Craiova cu 2-0. FCSB nu a avut mari emoții în fața echipei lui Nicolo Napoli, de la care a strălucit, însă, un jucător.

Fostul selecționer al României Under 21, Florin Bratu, l-a remarcat pe Yassine Bahassa de la olteni și a spus, la ProSport Live, că a fost singurul fotbalist care a scos om din joc.

Yassine Bahassa l-a impresionat pe Florin Bratu în FC U Craiova – FCSB: „Mi-a plăcut! E singurul care scoate om din joc”

Yassine Bahassa i-a luat ochii lui Florin Bratu cu prestația din FC U Craiova – FCSB, fostul selecționer remarcându-l pe fotbalistul francez în vârstă de 30 de ani.

„Ieri, Craiova a dus mingea bine, dar nu au om de gol. Chițu nu înscrie foarte des, Bauza a intrat repriza a doua, Bahassa mi-a plăcut. Chiar e un jucător interesant, singurul care scoate om din joc, care vine cu o centrare, are elementul surpriză de partea lui. FC U Craiova a arătat bine, atât cât a putut, dar riști foarte mult împotriva lui FCSB”, a spus Florin Bratu, la ProSport Live.

Editorialistul ProSport Marius Mitran a vorbit despre FC U Craiova – FCSB în platoul ProSport Live și a spus că meciul ar fi arătat altfel dacă oltenii ar fi reușit să marcheze.

„Craiova n-a intrat în meci, e o lipsă de eficacitate. FCSB a tranșat foarte rapid meciul, pe modelul Craiovei cu Rapid, doar că în Giulești golul Rapidului a venit foarte repede și a echilibrat situația. Sunt convins că dacă ar fi marcat Craiova până în minutul 60-70 ar fi fost o discuție și pe acest meci.

Altfel, o diferență intrinsecă de valoare a jucătorilor, poate fi și un semnal de alarmă”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie.

În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Alimentul preferat al românilor care sabotează dieta și poate cauza cancer! Care e alternativa sănătoasă

Urmatoarea stire

Prefectul Toni Greblă a sesizat instanța în cazul Clotilde Armand

Stiri pe aceeasi tema