Wizzair renunță la o destinație iubită de români! E unul din cele mai populare locuri din lume


Una dintre cele mai folosite companii aeriene low-cost care activează în România, Wizz Air își restrânge din ce în ce mai mult activitatea în țara noastră. Societatea din Ungaria a decis să renunțe la încă o rută anul acesta. Este vorba despre cursele de pe aeroportul din Timișoara spre o insulă din Grecia pe care mulți română o preferă în perioada verii, Santorini 

Wizz Air a început o campanie de reducere a zborurilor operate din România

Românii au din ce în ce mai puține soluții pentru a zbura ieftin spre destinațiile populare. Planurile multor turiști români au fost date peste cap după ce Wizz Air a decis să renunțe la o rută foarte căutată în sezonul estival. Este vorba despre zborurile regulate din Timișoara spre aeroportul din Santorini, Grecia. 

Decizia vine după ce compania a mai suspendat și alte zboruri spre și dinspre România. Wizz Air ar fi trebuit să reia zborurile dintre cele două aeroporturi în iunie 2023, potrivit boardingpass.ro preluat de fanatik.ro 

La ce zboruri a mai renunțat compania 

Compania maghiară low-cost a decis să renunțe la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi de la noi din țară în ultima vreme. De exemplu, la finalul lui ianuarie, Wizz Air a decis să închidă baza operațională de la aeroportul “George Enescu” din Bacău. Au fost anulate zborurile de pe cinci rute. 

Totodată, Wizz Air a renunțat și la zborurile operate între aeroportul “Henri Coandă” Otopeni și aeroportul din Viena. Mai mult, alte patru rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj-Napoca și Sibiu au fost sau urmează să fie anulate în curând. 

De exemplu, ruta de la București la Ancona va fi suspendată începând cu data de 20 martie până la 30 octombrie. Ruta a fost inaugurată la începutul acestui an și șansele să fie reluată la finalul lui 2023 sunt foarte mici. 

O altă rută suspendată este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, Italia. Ultimul zbor între cele două orașe va fi pe 15 mai 2023, dar sunt șanse mari ca zborurile să fie reluate în noiembrie 2023. 

Aceeași soartă a avut-o și ruta dintre Sibiu și Madrid, care a fost suspendată în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023, când nu vor fi operate zboruri între aceste două destinații. Tot în sezonul estival, Wizz Air suspendă zborurile dintre Iași și Bari. Ultimul va avea lor pe 21 martie 2023 iar Wizz Air a anunțat că zborurile vor fi reluate pe 1 noiembrie 2023. 

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Firmele, obligate să răspundă clienților la telefon în cel mult 5 minute!

Urmatoarea stire

Dragobetele – sărbătoarea dragostei la români!

Stiri pe aceeasi tema

ce înseamnă când visezi bani?

Ce înseamnă când visezi bani: pe scurt Dacă visezi că găsești sau să primești bani, ar putea simboliza…