WhatsApp lansează două noi funcții pentru a îmbunătăți confidențialitatea și gestionarea apelurilor


WhatsApp a lansat două noi funcții pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor de a evita trucuri și probleme de confidențialitate. Cele două funcții sunt disponibile atât pe Android, cât și pe iOS și oferă noi opțiuni de protecție și de control.

Funcția de silențiere a apelurilor de la numere necunoscute este printre cele mai solicitate funcții de utilizatori. În momentul în care un număr necunoscut efectuează un apel, WhatsApp va afișa opțiunea de a răspunde, dar smartphone-ul nu va emite niciun sunet sau vibrație. Acest lucru va ajuta la evitarea apelurilor nedorite și la protejarea confidențialității.

A doua funcție, verificarea confidențialității, oferă utilizatorilor un control mai bun asupra setărilor lor. Aceasta permite utilizatorilor să configureze opțiuni importante, cum ar fi activarea sau dezactivarea notificărilor de previzualizare, selectarea persoanelor care pot vedea fotografia de profil și starea, precum și activarea sau dezactivarea mesajelor temporare.

Aceste două funcții reprezintă un pas semnificativ spre o protecție mai bună a confidențialității și securității utilizatorilor pe WhatsApp. Lansarea acestora demonstrează angajamentul continuu al WhatsApp de a răspunde nevoilor și preocupărilor utilizatorilor, consolidându-și poziția ca unul dintre principalii furnizori de servicii de mesagerie din lume.

WhatsApp a început lansarea acestor funcții pe Android și iOS într-un mod lent și gradual, dar cu siguranță acestea vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în curând.

Sursa.

Articolul WhatsApp lansează două noi funcții pentru a îmbunătăți confidențialitatea și gestionarea apelurilor apare prima dată în Geeki.ro.

Citeste continuarea pe geeki.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema