Volodimir Zelenski, semnal de alarmă către cetățenii ucraineni și Occident. Ultima mișcare a lui Vladimir Putin aruncă totul în aerÎn cursul serii de marți, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj către cetățenii ucraineni și partenerii internaționali, prin care le aduce la cunoștință ultimele informații legate de planurile pe care liderul rus le are în Ucraina. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune, astfel că armata ucraineană și toți cei implicați în acest război trebuie să știe ce va urma. Cu această ocazie, președintele ucrainean face apel atât la oamenii săi, cât și la Occident pentru a-i fi alături și pentru a interveni cu scopul de a opune rezistență în fața atacurilor Rusiei.

Rusia, pregătită pentru o nouă mobilizare

Volodimir Zelenski și-a avertizat armata, cetățenii și partenerii internaționali cu privire la noua mobilizare pe care Vladimir Putin este gata să o facă. Potrivit liderului ucrainean, omologul său rus se pregătește pentru o nouă ofensivă militară de amploare, care are ca scop amânarea înfrângerii pe care Rusia o va suferi inevitabil.

Mai mult, președntele Ucrainei dă asigurări cu privire la faptul că Vladimir Putin nu va avea nicio reținere de a mobiliza toate forțele și resursele disponibile în încercarea de a obține victorie

„Am început acest an cu ceea ce Ucraina are cea mai mare nevoie în acest moment, în ajunul noilor procese de mobilizare pregătite de statul terorist. Acum este momentul în care, împreună cu partenerii noştri, trebuie să ne consolidăm apărarea.

Nu avem nicio îndoială că actualii stăpâni ai Rusiei vor arunca în luptă tot ce le-a mai rămas şi pe toţi cei pe care îi pot aduna pentru a încerca să întoarcă cursul războiului sau măcar să-şi amâne înfrângerea”, a continuat preşedintele ucrainean.

„Ne pregătim pentru asta”

În cadrul aceluiași mesaj, Zelenski face apel la armata sa, pe care s-a bazat necondiționat pentru câștigarea acestui război sângeros, dar și la partenerii occidentali, care i-au oferit Ucrainei sprijin financiar și militar pe tot parcursul războiului. Zelenski îi încurajează cu privire la lupta pe care o au de dus pentru a obține victorie împotriva Rusiei, pe care dorește să o înfrângă cu orice preț.

Zelenski a menționat că, în timp ce Rusia mobilizează toare resursele umane pe care le trimite către moarte, Ucraina dorește să mobilizeze lumea civilizată, având scopul suprem al libertății.

„Noi trebuie să perturbăm acest scenariu rusesc. Ne pregătim pentru asta. Teroriştii trebuie să piardă. Orice încercare de nouă ofensivă a lor trebuie să eşueze. Aceasta va fi înfrângerea finală a statului terorist.

Rusia îi mobilizează pe cei pe care vrea să îi arunce la moarte, noi mobilizăm lumea civilizată. De dragul vieţii. Le mulţumesc tuturor partenerilor care înţeleg acest lucru”, a adăugat liderul ucrainean, care a transmis că în cursul zilei de marți a purtat discuții patru lideri internaţionali al căror ajutor este foarte important: premierul Canadei, premierul Marii Britanii, premierul Norvegiei şi premierul Olandei.

 

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Preţul uriaş plătit de români ca să îngheţe în case. Facturi duble, degeaba: “Caloriferele sunt beton, apă nu este”

Urmatoarea stire

Germania a preluat conducerea Forței de Reacție Rapidă a NATO și ar putea să o asigure dincolo de 2023. Această Forță a fost activată pentru prima dată, în România, după invazia Rusiei în Ucraina

Stiri pe aceeasi tema