Vladimir Putin: “Occidentul promoveaz─â un Dumnezeu neutru!”


Vladimir Putin este de părere că Occidentul și-a pierdut valorile morale și religioase. El a declarată că în SUA se promovează ideea unui Dumnezeu de gen neutru, iar căsătoriile între persoanele de același sex tind să devină o normalitate.

De asemenea, pre┼čedintele Rusiei a mar┼čat pe cartea luptei pe care o duce ├«mpotriva nazismului: ÔÇ×Ucraina a ├«ncercat s─â creeze o divizie Edelweiss pe care a ├«ncercat s─â o creeze HitlerÔÇŁ.

Putin a invocat o ÔÇ×catastrof─â spiritual─âÔÇŁ

Vladimir Putin a vorbit ├«n acest discurs despre situa┼úia actual─â din Rusia, ┼či anume despre ofensiva rus─â ├«n Ucraina, dar ┼či despre situa┼úia economic─â a ╚Ť─ârii sale.

ÔÇ×Este un r─âzboi informa╚Ťional extrem de dur. Atac─â biserica ruseasc─â, atac─â valorile Rusiei. Uita╚Ťi-v─â ce fac cu propriile lor popoare. Induc ideea c─â pedofilia este normal─â, promoveaz─â c─âs─âtoriile ├«ntre persoanele de acela╚Öi sex. ├Än toate religiile mondiale se spune c─â c─âs─âtoria este unuiunea dintre o femeie ╚Öi un b─ârbat.

Biserica din America vrea s─â promoveze ideea unui Dumnezeu neutru. Milioane de oameni din Vest ├«n╚Ťeleg c─â merg spre o catastrof─â spiritual─â. Noi suntem obliga╚Ťi s─â ne protej─âm copiii de degradarea promovat─â de cei din Vest. Este evident c─â Vestul va ├«ncerca s─â ne distrug─â societatea.

Fiecare con╚Ötientizeaz─â c─â este parte intrinsec─â din soarta acestei ╚Ť─âri. Poporul a dat dovad─â de curaj! Vreau s─â mul╚Ťumesc solda╚Ťilor no╚Ötri!ÔÇ×, a mai zis Putin.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Se spală sau nu rufe de Dragobete? Iată ce spun preoţii!

Urmatoarea stire

Circula╚Ťie mai sigur─â pe Transf─âg─âr─â╚Öan din var─â

Stiri pe aceeasi tema