Vladimir Putin anunță anexarea regiunilor ucrainene: Rusia acceptă Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie. Este voința a milioane de cetățeni. O să ne protejăm oamenii cu toate mijloacele pe care le avem (VIDEO)


Președintele rus Vladimir Putin a anunțat anexarea regiunilor ucrainene Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie, vineri, într-o ceremonie desfășurată la Kremlin, și susține că aceasta este „voința a milioane de cetățeni”.

Declarațiile lui Vladimir Putin, conform translatorului:

  • În Donețk și Lugansk, în Zaporojie și Herson, oamenii au votat la referendum. Rezultatele sunt cunoscute și voi știți foarte bine care au fost acestea. Oamenii și-au făcut alegerea. Rusia acceptă Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson. Sunt sigur că Adunarea Generală va susține legile țării noastre și legile Rusiei se vor aplica pentru noii cetățeni ai Federației Ruse, pentru că aceasta este voința a milioane de cetățeni.
  • Este dreptul lor, dreptul lor natural. Până și statutul Națiunilor Unite, primul paragraf, susține acest drept al acestor oameni. Este un drept bazat pe unitatea istorică, pe generațiile de strămoși comuni pe care i-am avut. În decursul secolelor am protejat Rusia, de la Ecaterina a II-a, de la fondarea primelor orașe, am luptat în Al Doilea Război Mondial, în secolul XX. Ne vom aminti de aceia care nu au fost de acord cu neonaziștii din Ucraina, cei care au murit ca să își salveze și limba și pentru dreptul de a vorbi rusă în Ucraina.
  • Acești războinici din Donbas și acum și din Odesa au avut parte de tratament inuman, au suportat acte de terorism organizate de regimul de la Kiev.

știre în curs de actualizare

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Tragedie fără margini în Spania. Un bărbat și-a înjunghiat soția până la deces, apoi s-a izbit de un camion

Urmatoarea stire

Vladimir Putin anunță oficial anexarea teritoriilor ucrainene ocupate. “Suntem gata să mergem la masa negocierilor” / Zelenski pierde 18% din teritoriul țării

Stiri pe aceeasi tema