Virginia Ruzici a fost dată afară de Simona Halep, dar se implică în scandalul de dopaj. „Sunt profund întristată!”Virginia Ruzici (67 de ani), fostul manager al Simonei Halep, se implică în scandalul de dopaj al sportivei în vârstă de 31 de ani.

Simona Halep a fost testată anti-doping la US Open 2022, iar rezultatul primit de către fostul lider WTA a fost unul pozitiv.

După ce a anunțat că a fost suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost susținută de oameni importanți precum Ilie Năstase, Gică Hagi, Darren Cahill și Patrick Mouratoglou.

Virginia Ruzici se implică în scandalul de dopaj al Simonei Halep

La câteva zile de la izbucnirea scandalului de dopaj al Simonei Halep, sportiva în vârstă de 31 de ani a primit un mesaj de susținere și din partea Virginiei Ruzici. Fosta mare câștigătoare la Roland Garros 1978, îi ia apărarea fostului lider mondial.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a scris Virginia Ruzici pe Instagram.

Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția de Integritate din Tenis, iar sportiva încearcă să dovedească că nu a consumat conștient medicamentul care conține Roxadustat.

Medicamentul găsit în sângele Simonei Halep la US Open 2022 se numește Roxadustat și este folosit în tratarea anemiei și stimulează producția de globule roșii, care facilitează circulația oxigenului în sânge. Roxadustatul se află pe lista substanțelor interzise, iar Simona Halep poate risca până la patru ani de suspendare.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”Liceenii” merg mai departe. Fiul și fiica lui Ștefan Bănică vor continua proiectul

Urmatoarea stire

Bancul începutului de săptămână | “Salut, am aflat că ai o relație cu nevastea mea”

Stiri pe aceeasi tema