Violator din Cluj eliberat pentru că judecătorul a întârziat la locul de muncă. UPDATE: A fost dat în urmărire


Un bărbat care a violat o minoră a trebuit să fie eliberat de polițiști pentru că judecătorul a întârziat la muncă și a expirat mandatul de reținere pe 24 de ore.

Paul Moldovan ”Mucea” a violat o fată din Cășeiu și a fost reținut rapid de polițiști, în dimineața zilei de miercuri. El a fost dus joi, 2 februarie, în fața judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej pentru arestarea preventivă, dar magistratul a întârziat la locul, scrie dejeanul.ro.

Instanța a fost anunțată încă de ieri despre faptul că ședința trebuie să aibă loc înainte de ora 13, când expira mandatul de reținere.

Pentru că a întârziat judecătorul, polițiștii l-au lăsat liber și ”Mucea” a dispărut fără urmă.

Joi după-amiază, când a apărut la muncă, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă a lui Paul Alin Moldovan.

Acum Paul Moldovan ”Mucea” este căutat de polițiști, mai ales că a amenințat că o va omorî pe tânăra violată.

Paul Alin Moldovan a cercetat în ianuarie 2016, pentru proxenetism.

Poliția Cluj: În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore.

Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobilul din comuna Cășeiu.

După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej.

La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

Citeste continuarea pe www.stiridecluj.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Semnătura pentru vaccinare este nulă. Consimțământul a fost manipulat și viciat

Urmatoarea stire

„Acuma, nu este obligatoriu ca cine l-a numit să şi fi ştiut de ceea ce face Ţuţu”

Stiri pe aceeasi tema